Page 46 - Hud&Helse nr. 4/2021
P. 46

 PEF RUNDT
Stor gjensynsglede
Tirsdag 9. november inviterte Psoriasis- og eksemforbundet Telemark til medlemsmøte.
Tekst og foto: Helge Holmberg, PEF Telemark
Det var første møte på over et halvannet år, og det var veldig hyggelig at så mange, 24 personer, fant veien til Helse og aktivitetssenteret i Porsgrunn denne kvelden. Gjensyns- gleden var stor, praten gikk livlig og vi koste oss med snitter, kake og kaffe.
Helge Holmberg hadde et innlegg om hvordan logge på helsenorge.no fra ulike plattformer, og han viste hvilke muligheter denne nettsiden gir. Vi avsluttet kvelden med utlodning.
Vi dropper den tradisjonelle nissefesten i år, men det blir julemøte for medlemmene med grøt, saft, kaffe og kaker tirsdag 14. desember kl. 19.00 i Helse- og aktivitetssenteret i Porsgrunn.
Endelig kunne PEF Telemark invitere til medlemsmøte.
 Julehilsen fra Trondheim
Styret i PEF Trondheim og omegn lokallag ønsker alle ei god jul og et enda bedre nytt år. 2021 ble dessverre enda et år der covid-19 tok styringa, men vi håper at 2022 kommer med bedre tider på alle vis.
Vi har planer i gang for neste år, og håper de da vil la seg gjennomføre. Laget har blant annet fått støtte fra Dam Ekspress, og vi vil arrangere en dagstur / familiearrangement i 2022.
Vi sees!
Styret i Trondheim og omegn
 Psoriasis- og eksemforbundet Telemark markerte Verdens psoriasisdag 29. oktober med stand på Vitus Apotek i Porsgrunn. En stor takk til Vitus Apotek i Porsgrunn som la forholdende
til rette for oss denne dagen. Fra venstre: Liv Halvorsen,
Vidar O. Haugen og Anne Heie.
 46 HUD & HELSE 4/2021


















































































   44   45   46   47   48