Page 42 - Hud&Helse nr. 2/2020
P. 42

PEF UNG
Velkommen til ungdoms-
konferanse og landsmøte
Helgen 23.-25. oktober avholder PEF-ung ungdomskonferanse og landsmøte på Thon Hotel Gardermoen.
Vi har 30 plasser og alle medlemmer fra 12 år og oppover er velkommen til å delta. På fredag kveld og lørdag avholdes ungdomskonferansen. De dagene vil vi ha fokus på fysisk og psykisk selvforsvar, litt organisasjonsopplæring og selvfølgelig erfaringsutveksling og fellesskap.
Landsmøte
Søndag går med til å gjennomføre organisasjonens landsmøte. Da skal vi blant annet vedta PEF-ungs interessepolitiske hovedsaker, arbeidsplan, vedtektsendring og så blir det valg av nytt styre.
Hvis det er noe du vil at landsmøtet skal diskutere, må dette meldes inn til styret senest 28. august. Denne fristen på åtte uker gjelder ikke forslag fra ungdomskonferansen.
Det skal også velges nytt styre og hvis du har lyst til å sitte i PEF-ungs sentralstyre, eller vet om noen gode kandidater, kan du kontakte valgkomiteen ved Martine Teigen.
Delegat eller observatør?
På landsmøte deles deltakene inn i grupperingene dele- gat og observatør. En delegat er de som deltar på vegne av PEF- ung-gruppen sin. Det er en fra hver gruppe, og ungdomsrepre- sentantene er valgt av Psoriasis- og eksemforbundets lokal- eller fylkeslag. Har du spørsmål om dette, kan du kontakte Maren Awici-Rasmussen på kontoret.
For en delegat koster deltakelsen kr. 1.500,-. Det dekker arrangementet og reisekostnader (billigste reisealternativ med fornuftig tidsbruk).
En observatør betaler kr. 800,- og dekker selv reisen i til- legg.
Påmelding
Du finner påmelding på nettsiden pefung/paamelding. Vi har begrenset antall plasser, og holder av en delegat til hver ung- domsgruppe. Vi håper du ønsker å delta, og vi vil selvsagt følge anbefalte smittevernregler. Hotellet tar også forholds- regler. Påmeldingsfristen er 1. september.
Har du spørsmål, kan du kontakte Maren Awici­Rasmussen på kontoret. Hennes epostadresse er maren@pefung.no
 På nett med Oslo Pride
To år på rad har PEF-ung deltatt i paraden under Oslo Pride. I år er festen flyttet fra gata og over på nettet.
Det vil gjennomføres en markering lørdag 27. juni på omtrent tre timer med stemning og kjærlighet. Ukas pro- gram ble sluppet 1. juni, og du finner det på nettsiden til Oslo Pride. Det vil bli et fullspekket program med debat- ter, fest og selvsagt en parade. Det er ikke bare Oslo Pride som går digitalt i år. På https://www.oslopride.no/a/ digital-pride-i-norge kan du finne en samlet oversikt over tidspunkt for alle landets digitale Pride-feiringer.
Vi oppfordrer medlemmer i hele landet til å smøre seg med kjærlighet og ta del i feiringen der du er.
I år blir det Pslo Pride på nett. Aurora Kobernus og Judee I. Bjørgan fra PEF-ung Oslo deltok på Oslo Pride i fjor. Foto: Privat
    Vil du stille til valg?
Ønsker du å stille til valg eller vet du om en super person som burde stille som kandidat? Da ønsker valgkomiteen i PEF-ung å høre i fra deg! Ta kontakt med valgkomiteen sin leder Martine Teigen på martine@pef-ung.no eller på tlf: 95787059.
42 HUD&HELSE 2/2020











































































   40   41   42   43   44