Page 47 - Hud&Helse nr. 2/2020
P. 47

PEF RUNDT
 PEF Romsdal
Vi har ikke hatt noen aktiviteter i perioden mars-mai. Foreningen avholdt årsmøte 11. februar, men protokoll ligger ugjort per dags dato. Vi planlegger styremøte første uken i juni for signering av årsmøteproto- koll, og vi har planer for resten av året og andre viktige saker i forenin- gen. Vi pleier å gjennomføre to-tre styremøter på vårparten, men i år blir det kanskje kun dette i juni. Pla- ner for høsten må gjøres senere.
Vi pleier å holde informasjons- stand på Stortrommedag på Molde Storsenter i april, samt stand på Aukra-dagen i midten av juni. Men dette ble avlyst!
Sommeren 2019 hadde vi stand på Aure-uke og også på Dyre- god-dagane i Batnfjorden. Det er usikkert om disse arrangementene blir gjennomført! Vi må også under- søke om Innflytterdagen i Molde i september blir gjennomført i år.
 Avvikling av lokale årsmøter
I henhold til vedtektene skal fylkeslagene ha avholdt ordinært årsmøte innen utgangen av mars måned hvert år, og lokalforeninger skal avholde ordinært årsmøte innen februar måned.
For de av dere som ikke har avholdt års- møte i år, kan det være en god idé å gjøre det på den digitale plattformen Zoom. På denne plattformen kan man kan holde møter med inntil 100 deltakere (100 personer med bilde og lyd). PEF har tilgang til programmet og admi- nistrasjonen kan bistå med veiledning. Delta- kere behøver ikke å ha brukerkonto for å delta, og man kan delta gjennom en app på telefo- nen eller på datamaskin. Det er også mulig å holde en Powerpoint-presentasjon på møtet. Slik kan man også krydre møtet med for eksempel en kahoot-quiz. Zoom kan også benyttes til andre sosiale digitale treffpunkt. Ta kontakt dersom du ønsker tilgang eller vil høre mer om dette.
For fylkeslag som har slått seg sammen, er det veldig viktig at dere får registrert dette i Brønnøysund og Frivillighetsregisteret. Der- som dere har problemer med registrering, er det bare å ta kontakt med kontoret.
 PEF Møre og Romsdal
All aktivitet har ligget nede i perio- den mars-mai. Vi hadde planlagt årsmøte den 21. mars, men dette ble innstilt grunnet koronasituasjonen. Fylkeslaget har nå besluttet å gjen- nomføre årsmøte per mail. Dette er eneste måten å gjennomføre års- møte på i disse tider. Utover dette så har vi kontakt med medlemmene via mail.
 Svarene fra disse fylkes­ og lokal­ lagene er fra mai 2020, da de strenge smittevernstiltakene fortsatt gjaldt.
 HUD&HELSE 2/2020 47






















































































   45   46   47   48   49