Page 37 - Hud&Helse nr. 2/2021
P. 37

 FORBUNDSLEDEREN
Sommeren er rundt hjørnet, og snart er det landsmøte
For meg personlig har denne vinteren og nå i disse dager vært spesiell. Jeg har som mange av dere vet, ventet i flere år på en større operasjon. Nå er tiden kom- met.
Utviklingen og jobben i forbundet har helt klart i 2020 og litt inn i 2021 vært hemmet av pandemien. Det kan også hende at en arbeidsform og en fremtidig måte å jobbe på presser seg frem. Min erfaring er at en bør treffes i det sentrale leddet minimum to ganger per år.
Vi har hatt og vil også inn i fremtiden få utfordrende og store saker der det er viktig med både øyenkontakt og tett på-diskusjoner. Eller som det på ny norsk heter face to face.
Vi har utfordringer som ikke er løst, som for eksempel medlemsreduksjonen og aktiviteter i lokal- og fylkeslag. Uansett er dette noe, som vi før og etter lands- møtet i oktober, vil diskutere og komme frem til gode fremtidsrettede løsninger på i årene fremover.
Det er mange der ute som verken den nye generalsekretæren og jeg har fått truffet i denne perioden. Det skyldes dessverre utelukkende økonomiske for- hold og koronapandemien. Flere lokale og fylkeslag har respondert på økono- midugnaden, og de har stilt opp på en helt rørende måte. Tusen takk!
Til dere tillitsvalgte, som over år har stilt dere til disposisjon for PEF, tusen takk for god jobb, alle som en.
Jeg vil opplyse dere alle om at våre ansatte, vår nye generalsekretær og hennes stab står på. De jobber både med gamle og noen nyere hjelpemidler – vi investerer
etter evne, og det er ikke noe sløsing.
Det er et fellesskap som jobber for fremtiden til PEF. Vi føler at vi alle job- ber for et godt resultat, både på den hel- bredelige siden og for å belyse proble- matikken for oss alle med utfordrende hudproblemer.
Fokus fremover er fortsatt behand- lingsreiser og behandlinger i hele Helse- Norge. Og så er vi opptatt av hvordan vi best mulig kan komme oss videre med utvikling av nye kurstyper og hvordan vi skal promotere våre meninger og sat- singsområder.
Så takker jeg for laget og superinnsats til dem som ikke lenger av en eller annen årsak kan stille til valg som PEF-tillits- valgt. Tusen takk for flott jobb – og den samme takken går til administrasjonen.
Hilsen
Tord Johansen
Stolt forbundsleder i Psoriasis- og eksemforbundet
  Hudportalen.no post@pefnorge.no
Leder
Tord Johansen
Tlf: 907 32 196 tord.johansen@pefnorge.no
Nestleder
Hilde Mellum
Tlf: 986 40 538 hilde.mellum@pefnorge.no
Styremedlemmer
Jan Erik Haugom
Tlf: 988 56 340 jan.erik.haugom@pefnorge.no
Helle Vestby Talmo
Tlf: 976 81 243 helle.vestby.talmo@pefnorge.no
Liv Skovdahl
Tlf: 481 86 232 liv.skovdahl@pefnorge.no
Anne Marie Kvamsås
Tlf: 992 53 140 anne.marie.kvamsaas@pefnorge.no
Varamedlemmer
Helge Vilhelmsen Berit Utgård
  Facebook “f” Logo
CMYK / .eps
Facebook “f” Logo CMYK / .eps
Psoriasis- og eksemforbundet Norge @PEFNORGE psoriasisogeksemforbundet
   Forbundets bankgiro:
6049.05.32458
Telefon- og besøkstid
Tlf. 23 37 62 40 Man–fre 09.00–15.00
HUD & HELSE 2/2021 37
























































   35   36   37   38   39