Page 40 - Hud&Helse nr. 2/2021
P. 40

 NYTT FRA FORBUNDET
De nye kandidatene
På landsmøtet til Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) 16.–17. oktober velges nytt sentralstyre. Her treffer du kandidatene.
   Leder: Tord Johansen (67)
Lokallag: PEF Mo
– Jeg bor på «selveste» Hemnesberget, som er betegnet som en liten sørlandsby i Nordland. De tre siste årene har jeg vært forbundsleder i PEF, før det had- de jeg forskjellige verv i organisasjonen. I dag sitter jeg i styret til den nordiske og europeiske psoriasisorganisasjonen NORDPSO og EUROPSO, og jeg er tillitsvalgt i både kommunestyret i Hemnes og på fylkestinget i Nordland. Etter et helt yrkesliv i bilbransjen er jeg nå pensjonist.
– PEF er min organisasjon, og jeg ønsker å jobbe med påvirkning inn mot beslutningstakere og bevilgende myn- digheter. Det sittende sentralstyret har først og fremst klart å få økonomien under kontroll. Vi har med egne krefter gjennomførtheleprosessenmedanset- telsen av vår generalsekretær. Dagens sentralstyre har også jobbet med ny organisering av PEF, som skal sluttbe- handles på landsmøtet. 2020 har jo vært et spesielt år, så la oss håpe på at vi frem- over kan få treffes og diskutere frem- tiden for forbundet og for satsingen mot medlemmer i lokal og fylkeslag.
Nestleder: Jan Erik Haugom (54) Lokallag: PEF Oppland
– Jeg kommer fra Gjøvik, men bor på hytta i Valdres. Jeg er aktiv i idrettslag og frivillige organisasjoner, og jeg er fot- balldommer, veileder og kursinstruktør i Norges fotballforbund. Jeg har verv i Vardal IF som nestleder og sekretær i styret, og jeg er dommerkoordinator og webansvarlig. Og så sitter jeg i økonomi- utvalget.
– Som tillitsvalgt i PEF er jeg leder i lokallaget PEF Oppland og nestleder i PEF Innlandet. Og så sitter jeg i sen- tralstyret og forbundets psoriasisartritt- utvalg og kursutvalg. Jeg er også fadder for lokallagene i Innlandet og i fylkesla- get PEF Innlandet. Jeg ønsker å fort- sette og jobbe for enda bedre kommu- nikasjon mellom lokal og fylkeslag – og mellom medlemmer og PEF sen- tralt. Og så vil jeg bidra til å utvikle PEF til en enda mer moderne og frem- tidsrettet organisasjon med bedre med- lemstilbud.
Styremedlem: Irmelin Einevoll (49) Lokallag: PEF Bergen og omegn
– Jeg har vært ungdomsrepresentant for PSO-ung (PEF-ung) i Bergen og Hordaland. Jeg har sittet i ungdoms- styret til PEF-ung, og jeg har vært med på arrangere sommerleir på Tromøya utenfor Arendal.
– Jeg bor i Bergen, og jeg jobber for tiden som helsefagarbeider innen vel- ferdsteknologi. Jeg har en del erfaringer, som jeg tenker kan være kjekt å ta med seg i arbeidet med å sikre rettigheter for medlemmene i PEF.
Styremedlem: Liv Skovdahl (76) Lokallag: PEF Fredrikstad og omegn – Jeg bor i Fredrikstad kommune, og siden 2008 har jeg vært styremedlem, studieleder og likeperson for lokallaget PEF Fredrikstad og omegn. Jeg har hatt tilsvarende verv i PEF Østfold fra 2012. Etter regionreformen ble jeg medstif- ter og leder av PEF Viken. Jeg har vært nestleder i sentralstyret i perioden 2015– 2018, og i dag er jeg styremedlem. Jeg har vært medlem i kurs- og likeperson- utvalget fra og i dag er jeg likepersonsko- ordinator, leder i likepersonsutvalget og medlem i kursutvalget. Jeg har også lang fartstid i organisasjonsarbeid fra andre
  40 HUD & HELSE 2/2021
Vi trenger din kontaktinformasjon
For at vi skal gjøre kommunikasjonen lettere og mer effektivt overfor medlem­ mene, ønsker vi din epostadresse og ditt mobilnummer. For eksempel handler det om utsending av faktura på medlems­ avgift og informasjon om gode tilbud. Ta kontakt med administrasjonen i Psoriasis­ og eksemforbundet på epost post@pefnorge.no, på telefon 23 37 62 40 eller på sosiale medier som Facebook og Instagram, slik at vi kan registrere kon­ taktinformasjonen din.


















































































   38   39   40   41   42