Page 36 - Hud&Helse nr. 4/2021
P. 36

 NYTT FRA FORBUNDET
 Heldige vinnere
av PEF-lotteriet
Ja, det er noe vits i å kjøpe lodd gjennom lotteriet til Psoriasis- og eksemforbundet, sier to tidligere vinnere.
Årets lodd fra Psoriasis er julekalender.
– Det var veldig koselig, da jeg fikk brevet i fjor der det sto at jeg hadde vunnet. Forrige gang vant jeg vant var det også et reisegavekort på 5 000 kroner. Vi betalte litt ekstra og brukte det på en reise til Mallorca.
Jakobsen og kona reiser snart til Tenerife, der de skal være i omtrent tre måneder. Fjorårets gevinst gikk ikke til den reisen.
– Planen er å bruke gavekortet på en reise vi bestiller når vi er tilbake igjen og reise i mai en gang, forteller han.
Reservasjon
Ønsker du å reservere deg mot
å få tilsendt lodd fra Psoriasis- og eksemforbundet. Ta kontakt med oss på post@pefnorge.no. Du kan også ta kontakt hvis du ønsker å oppheve reservasjonen.
Hvert år sender Psoriasis- og eksem- forbundet (PEF) ut lodd. Inntektene fra lotteriet vårt går til opplysnings- virksomhet og til arbeidet vårt med å heve livskvaliteten til personer med hudsykdommer og psoriasisartritt. I år består lotteriet vårt av en julekalender, og hovedgevinstene i år er reisegave- kort på 20 000 og 5 000 kroner. Andre gevinster er blant annet kjøkken- maskin, reisegavekort på 3 000 kroner, stavmikser, DAB radio og kinobilletter.
Uventet vinner
Er det noe vits i, spør kanskje du. Ja, det er det, hvis vi skal lytte til det to av fjorårets vinnere sier. I fjor var Nils Skaare den heldige vinner av et reisegavekort på 20 000 kroner. For Skaare var det uventet, men etterleng- tet å vinne.
– Endelig vant jeg. Jeg hadde aldri tenkt at jeg skulle vinne, sier han.
På grunn av en ikke ukjent pan- demi, har det ikke vært mulig å bruke reisegavekortet, men det kan skje neste år.
– Vi planlegger noe nå, og vi reiser neste år.
Som medlem i Psoriasis- og eksemforbundet er han vant til å motta pakken med lodd hvert år, og det har han gjort i omtrent ti år.
– Jeg har aldri returnert pakken, og denne gangen gikk det veldig greit, forteller Skaare.
For andre gang
Gjermund Jakobsen vant et reisegave- kort på 5 000 kroner i fjor, og det var ikke første gang han vant noe på PEF-lotteriet.
 Etterlengtet medlemstur
Endelig, etter halv annet år med reisestopp kunne ei reiseglad gruppe på 17 stykker ta den etterlengta turen til Sydens sol og varme.
Tekst: Sissel Jensen og Bente og Nordhus, reiseutvalget i Psoriasis- og eksemforbundet Foto: Tone Gabrielsen
Green Beach på Gran Canaria var reisemålet på denne medlemsturen fra a 23. oktober til 6. november. Denne gangen hadde vi deltakere fra hele landet, fra Finnmark i nord til Sørlandet i sør. Green Beach ligger i Patalavaca, så å si ved sjøkanten og nært til flere strender, taxi, buss og koselige små
restauranter. Alle leilighetene hadde havutsikt. Vi nøt mange flotte solnedganger fra altanen. Frokosten var inkludert, noe som gjorde at de fleste møttes og kunne avtale dagens aktiviteter. På Gran Canaria var det Covid-restriksjoner. Munnbind måtte brukes på buss, taxi, butikker og på hotellet.
Alle trivdes og var godt fornøyd med turen, og det var ingen skader eller sykdom i gruppa. I tillegg ble det vervet et nytt medlem som ikke tilhørte gruppa, men bodde på hotellet samme periode som oss. Takk til dokker alle for noen hyggelige dager på Gran Canaria.
Første medlemstur etter nedstengningen gikk til Gran Canaria.
 36 HUD & HELSE 4/2021






































































   34   35   36   37   38