Nytt fra forbundet
3/2022

Vi skriver søknad om midler for deg!

Administrasjonen i Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) tilbyr å skrive Dam Ekspress-søknader for lokal- og fylkeslag.

Dette er en del vår 60-årsjubileumsmarkering, og tanken er å bidra for å sikre at søknadsprosessen ikke blir til hinder for god aktivitet over det ganske land. At administrasjonen skriver søknaden, betyr ikke at alle søknader innvilges, men det gjør prosessen enklere for dere som tillitsvalgte – og til nå har innvilgelsesraten vært god.

Rett før sommerferien ble det sendt to søknader til støtteordningen Dam Ekspress, med god hjelp fra administrasjonen. Og i august fikk fylkeslaget PEF Finnmark innvilget 40 000 kroner til prosjektet «Den gode samtalen – Finnmark rundt», og lokallaget PEF Bergen fikk innvilget 18 000 kroner til «Familiedag i tretoppene». Tidligere i år har også PEF Telemark og PEF Oslo fått midler fra Dam Express til rekefest og mestringsskole.

Ønsker dere bistand til å skrive prosjektsøknader, kan dere kontakte organisasjonsrådgiver Maren Awici-Rasmussen på epost maren@pefnorge.no

Trenger dere inspirasjon til aktiviteter dere kan gjennomføre i lokallaget? Sjekk ut Aktivitetsbanken vår hudportalen.no.