PEF rundt
3/2022

Sommer, sol og klatring

PEF Trondheim og omegn arrangerte aktivitetsdag i klatreparken på Leangen i Trondheim.

Tekst:
Gunn Grav Graffer

PEF Trondheim

Lokallaget PEF Trondheim og omegn inviterte til sommerdag med klatring.

Denne dagen, 7. august, var det musikkfestival på konsertarenaen som var nabo til klatreparken Høyt og Lavt på Leangen. Musikken runget utover området hele dagen, og vi fikk en fin sommerdag med sol og varme.

I vår gruppe var det tre barn og sju voksne deltok, og vi fikk utfordret oss gjennom løypene. Først var det påmontering av klatreseler og hjelmer, før vi fikk instrukser og gjennomgang av bruk av sikringsutstyr og ei mindre zip-line-løype.

PEF Trondheim og omegns leder, Frode Tomb Syrstad, svingte seg i løypene sammen de vågale, mens ungdomsrepresentant Emilie Bergmann og sentralstyremedlem Gunn Grav Graffer følte seg tryggere på bakken og fulgte opp med bildedokumentering.

Det ble også tid for mat, drikke, samtaler og en likepersonsøkt som vil bli fulgt opp senere i høst. Her var det mestring og moro, og tiden gikk altfor fort.

Vi vil ha en annen aktivitetsdag 25. september på Svean Friluftspark i Klæbu. Her blir det en liten «runde med quiz» i terrenget, grilling, hengekøyer, info og sosialt samvær.