PEF rundt
3/2022

PEF Drammen på festival

Vi bestemte oss for å ha stand på elvefestivalen i Drammen fra fredag 19. august til søndag 21. august.

Tekst:
John Marvin Olsen

PEF Drammen

PEF Drammen og omegn på stand på Elvefestivalen i august.

Fra tidligere erfaring vet vi at det er tusenvis av folk i Drammen denne augusthelgen, så utstillerne har en fin mulighet til å vise seg fram og sitt budskap. Været var kjempebra helt til søndag ettermiddag, da fosset det ned. Men vi greide det også.

At noen på natta hadde en fest i parken og brukt våre stoler, samt stjålet vår vannkoker får være småtteri, syns nå vi.

Monica Kristine og Øystein Reiss Guvåg gjorde en kjempejobb. De rigget opp og ned, samt pratet med folk. Det samme gjelder Geir Chrisensen. Han stilte opp, selv om han var på vakt. Han trår til når vi trenger det, og selve dronninga Anne Berit Johansen kom på lørdag og bidro med kunnskap som få andre kan. Hun skaffet også oss et medlem.

Og det var veldig hyggelig av Reidun Nilsen. Hun kom og spurte om vi ønsket hjelp. Vi takket for det, og hun kom også på søndag – imponerende.

Jeg stilte også opp disse dager, men uten alle de som bidro hadde dette ikke vært mulig å være med på. Så takken får være til oss alle.

En del var innom vår stand, og vi forsøker å veilede, informere, spørre litt og gi ut brosjyrer og lesestoff. Vi forteller om vår forening og vårt forbund, men når det kommer til innmelding blir det liksom stopp. Vi får bare stå på som best vi kan.

Så får vi på neste møte evaluere og komme med synspunkter på hva vi skal og om vi bør gjøre noe annerledes. Men én ting vet vi alle, foreningslivet er ikke hva det var. Det opplever vi og mange andre.