PEF ung
4/2022

Ny periode, nytt ungdomsstyre

Helgen 21.-23. oktober gjennomførte PEF-ung ungdomskonferanse og landsmøte i Asker utenfor Oslo.

Tekst:
Thea Kristine Lande

Rådgiver organisasjon og helsefag i Psoriasis- og eksemforbundet

Thea Kristine Lande

Fredagen startet vi med noen klassiske bli kjent-leker før vi spiste på hotellets restaurant. Lørdagen startet vi klokken ti med innlegg av fysioterapispesialist Mathilde Myklebust. Hun viste oss både teoretiske og praktiske tilnærminger til smerte i hverdagen. Etter dette holdt vi et formøte før landsmøte. Her gikk vi blant annet gjennom hva et landsmøte er, forretningsorden og valgkomiteen presenterte sin innstilling til nytt styre.

Motivator med sterk historie

Etter lunsj fikk vi motivator og foredragsholder Simen Almås på besøk. Han fortalte sin sterke historie som overlevende etter en brannskade som nesten tok hans liv. Han snakket om hvordan man kommer tilbake til det livet man ønsker å ha, eller å jobbe for å gjøre det beste ut av ting ut ifra sine forutsetninger. Han snakket også om å prøve å akseptere huden sin. Etter dette hadde vi en workshop der vi diskuterte hvordan vi som organisasjon kan jobbe med å få økt engasjement lokalt i tiden fremover. På kvelden var det middag og så kahoot resten av kvelden.

Søndag startet landsmøte klokken ni. Innstillingen til valgkomiteen ble vedtatt, og vi har nå et nytt ungdomsstyre for perioden 2022-2024. Gratulerer til Elisabeth Bakken som ble valgt som leder, Malin Landro Angeltveit som nestleder, Iselin Eriksen som 1. styremedlem, Anette Nærby som 2. styremedlem, Martin Tangsveen som 3. styremedlem, Kristine Midtsæter som 1. vara, Therese Tungland som 2. vara og Monica Kristensen som 3. vara. Gratulerer også til Marte Øverås som ble valgt som representant i kontrollkomiteen. Tusen takk til Gudbjørg Dahl, Bjørn Erik Strand og Andrea Jensen for deres engasjement i forrige periode!

Spennende tider

Organisasjonsrådgiver Maren Awici-Rasmussen i Psoriasis- og eksemforbundet gikk nettopp ut i permisjon, og undertegnende tar over roret for PEF-ung-gjengen. Det blir en spennende tid fremover!

Helgen 21.–23. oktober gjennomførte PEF-ung sin ungdomskonferanse og landsmøte.