PEF rundt
4/2022

Minnerik dag i Hamar

PEF Hamar og omegn markerte Idretten og Frivillighetens dag på Hamar.

Tekst:
Svein Jørgen Åkerland

PEF Hamar og omegn

PEF Hamar markerer Frivillighetens dag på Stortorget i Hamar.

Arrangementet startet med Idrettens dag på lørdag 10. september, hvor kommunen hadde satt opp 30 telt som omkranset Stortorget med forskjellige aktører som viste frem sine aktiviteter og tilbud til barn og unge. Værgudene var på vår side og alt lå til rette for en fin dag med bra besøk.

Søndag 11. september var viet Frivillighetens dag med like mange lag og foreninger, og der hadde vi i Psoriasis-og eksemforbundet Hamar og omegn mulighet til å vise frem vår virksomhet. Godt utstyrt med mye infomateriell fra PEF sentralt og vareprøver som også PEF sentralt hadde ordnet med. Vi må jo ha noen lokkemidler å få folk sin oppmerksomhet.

Spørsmålene ble besvart etter beste evne, og vi henviste flere av dem videre til fastlegen og ba dem spørre om henvisning til hudlege. De fleste ville ha noe som hjalp mot sine plager. Med 45 års erfaring med psoriasisartritt og forskjellige behandlingsformer, følte vi det gikk det greit.

Vi vil rette en stor takk til de alltid blide og hyggelige på kontoret til PEF sentralt for all hjelp med brosjyrer og ACO for vareprøver. Skal si det gikk unna, og hyggelig var det.

Hamar kommune ordnet alt med telt og strøm til dem som trengte det uten at det kostet oss som stod på stand noe som helst. Vi takker Hamar kommune for tiltaket, og det sies at det blir gjentakelse neste år.

En hyggelig og minnerik søndag på Stortorget i Hamar, så får vi se om vi klarte og overbevise noen til å bli medlem i forbundet vårt.