PEF rundt
4/2022

Verdens psoriasisdag i Alta

PEF Finnmark hadde stand på kjøpesenteret AMFI Alta lørdag 29. oktober fra klokken tolv til tre på formiddagen.

Tekst og foto:
Gunvor Kjelsberg

PEF Finnmark

PEF Finnmark markerte Verdens psoriasisdag med stand i Alta.

Vi hadde søkt om midler fra Stiftelsen Dam, og i den forbindelse hadde vi bestilt tre rollups som vi fikk levert dagen før til vår stand – og vi syntes godt. Interessen var stor, så det å være SYNLIG og engasjert er alfa omega. Vi fikk ti nye medlemmer, og sju av dem fylte ut skjemaet som jeg hadde laget på forhånd. De tre resten ville melde seg inn hjemmefra.

Vi hadde standen vår like ved butikken Sjokolade Camilla – sjokolade­dronningen fra Alta. Dermed var vi midt i «smørøyet», og så fikk vi oss en god smaksprøve. Og ja, vi handlet også mye sjokolade.

Det blir ofte sagt at ungdommen ikke bryr seg eller er ikke interessert i å være medlem i organisasjoner lenger. Det er ikke vårt inntrykk – heller tvert om, så det er undervurdert og en feiltolkning.

De som deltok på stand var Gunvor Kjelsberg (leder PEF i Finnmark), Rita Boberg (sekretær i PEF Finnmark), Tove-Lisbeth Dahle (sekretær i PEF Alta) og Elin Nordmann Andersen (kasserer i PEF Alta)

Det var utrolig hyggelig å stå på stand – vi fikk masse flotte tilbake­meldinger – og i etterkant fikk jeg en epost fra den første som meldte seg inn den dagen om at vi hadde en flott stand. DET var koselig å høre.