Nytt fra forbundet
4/2022

NORDPSO Youth prøver igjen

Etter noen år med stillhet, så prøver NORDPSO Youth igjen å få til et samarbeid mellom nordiske land.

NORDPSO Youth er ungdomsorganisasjonen til Nordiske psoriasisforbunds samarbeidsorgan (NORDPSO). Jeg, Monica fra PEF-ung, ble sendt som representant for Norge til et helgemøte 11.-13. november på Island.

Lørdag formiddag hørte vi på et foredrag fra en islandsk ernæringsfysiolog, som ble strømmet via Google hangout. På grunn av veldig kort varsel var det ikke mange som så overføringen, og det ble dessverre ikke noe opptak. Etter lunsj hadde vi et lite møte der vi prøvde å få ned ideer og ønsker om hvordan vi kan få til et samarbeid mellom landene videre i fremtiden. Det er vanskelig for meg å si hvordan det blir videre, da vi først må høre hva «de voksne» i NORDPSO bestemmer. Vi har ønsker og drømmer, og vi har kommet opp med noen måter å løse det på. Men vi må nok ha flere møter for å kunne fastsette dette bedre. Søndag morgen bar det til flyplassen med taxi for å sjekke inn bagasje og få oss noe å spise, mens vi ventet på avreisen.

Takk for oss denne gang, og vi håper virkelig at de voksne kan bestemme seg for noe, så vi kan fortsette planene om et mer sammensveiset unge Norden!

Monica B. Kristensen