PEF ung
4/2022

Hei kjære medlem

Elisabeth Bakken

Leder i PEF-ung

Elisabeth Bakken

Året 2022 begynner å gå mot slutten, og vi nærmer oss en fredfull høytid. Men la oss være ærlige, før denne høytiden er det mye stress. Sett derfor av litt ekstra tid til deg selv, kos deg og vær med dem du er glad i.

I oktober gjennomførte vi vår årlige ungdomskonferanse og landsmøte. På ungdomskonferansen hadde vi fokus på smertemestring. Vi hadde besøk av fysioterapispesialist Mathilde Myklebust som kom med tips for å mestre smerte uten medisin, og vi hadde besøk av motivator og foredragsholder Simen Almås som snakket om å akseptere huden som den er.

På søndagen gjennomførte vi et effektivt landsmøte der det blant annet var valg av nytt styre. Jeg ønsker å takke for tillitten som nyvalgt leder. Jeg heter Elisabeth Bakken, er 28 år og bor i Halden, men kommer fra Oslo. Jeg sitter også i styret til PEF-ung Oslo. For meg er det viktig å jobbe med rettigheter, både for å ta vare på rettighetene vi har, men også å kjempe for nye rettigheter til våre pasientgrupper.

I november hadde vi vårt første styremøte med nytt styre. Dette består av både nye og gamle ildsjeler, og sammen skal vi få til mye spennende det kommende året.

Bildene fra kunstutstillingen har begynt sin turné, så følg med på om de kommer til et sted i nærheten av deg. Vi prøver å få det til slik at noen av modellene er innom utstillingene.

Jeg ønsker å rette en stor takk til Kristian Henriksen, som er leder i PEF Drammen og omegn. Da han ble forfremmet til ambassadør i Prix Hokksund, valgte han å donere 10 000 kroner til årets sommerleir. Dette kommer godt med.

Da gjenstår det bare for meg å ønske alle sammen en riktig god jul og godt nytt år.