Forbundslederen
2/2022

PEF viser seg å være drillet for de store

Tord Johansen

Stolt forbundsleder i Psoriasis- og eksemforbundet

Tord Johansen

Tusen takk til hele staben med Mari i spissen for landsmøtet. Landsmøtesalen var super, og på jubileumsbanketten var salen perfekt dekorert og satt opp. Deltakerne kom med takk og gaver på gaver – og gode ønsker for fremtiden. Så igjen en stor takk både til staben vår og til eksemplariske deltakere. Meg fortalt fikk de det løftet som et landsmøte skal være.

Det var satt av god tid til saksbehandling i plenum. Dette var jo første gangen på vel to år uten fysiske møter. Det var godt å treffes igjen.

Hederspriser og jubilerende lokal- og fylkeslag var det opptil flere av. Mer om det på side 34.

Jeg må ta med en gjest som satte spor etter seg under jubileumsmiddagen, og det var Sigvart Dagsland og hans konsert. Han ga oss gode refleksjoner og en nydelig bukett av hans skinnende store slagere.

Jeg takker for en fin jubileumstale til forbundet fra Sissel Brufors Jensen, og jeg må også rette en takk til hotellet for mottakelsen og gjennomføringen.

Jeg føler at Psoriasis- og eksemforbundet – PEF er på rett vei – i lag!

Takk for fornyet tillit, det skal vi og jeg ta vare på i felleskapet i sentralstyret. Og etter sterk innsats for PEF vil jeg takke de tre fra sentralstyret som ikke ønsket gjenvalg, Hilde Mellum, Anne Marie Kvamsås og Helle Vestby Talmo.

Da avrunder jeg med følgende ord igjen: Tusen takk for et prikkfritt landsmøte.

Avtroppende sentralstyre og sekretariatet i PEF på landsmøte.