Nytt fra forbundet
2/2022

Seniortur til Gran Canaria

Denne sensommeren inviterer Psoriasis- og eksemforbundet til seniortur til helsesenteret Valle Marina på Gran Canaria.

Tekst:
Thea Kristine Lande

Rådgiver i Psoriasis- og eksemforbundet

Reisetidspunkt:

Foto: iStock

  • 20. august 2022: Avreise Oslo 11:55 med ankomst Las Palmas 16:40.

  • 3. september 2022: Avreise Las Palmas 17:30 med ankomst Oslo 23:55.

Vær obs på flytidene. Avreisen fra Oslo 20. august er tidlig og ankomsten tilbake til Oslo 3. september er sent på kvelden. Du har selv ansvar for å komme deg til og fra Gardermoen, så ta dette med i betraktningen når det gjelder tid og økonomi.

Bosted:

Helsesenteret Valle Marina, Calle Bjorn Lyng 2, Patalavaca, Gran Canaria.

Pris:

Kr. 10.000,- per person.

Prisen inkluderer:

  • Flyreise Oslo – Las Palmas tur-retur, 23 kg innsjekket bagasje, egen buss fra flyplassen til Valle Marina tur-retur.

  • Oppholdet er på to uker i delt leilighet for to personer. Leiligheten har to soverom, et bad, kombinert stue og kjøkken og terrasse eller balkong.

  • Frokost er inkludert alle dagene.

  • Rabatt for leilighet med tre personer: Kr 1.680,- per person.

  • Tillegg for leilighet alene: Kr 5.250,-.

Ta kontakt dersom du ønsker enten å bo alene i leilighet eller vil dele leilighet med to personer. Det er plass til 30 deltakere på denne turen.

Helhetlig tilnærming

Seniorturen er et prosjekt vi har fått midler til fra Stiftelsen Dam, via et program som heter Aktivitetsmidler. Ett av målene med dette programmet er å få seniorer i gang med aktiviteter igjen etter koronapandemien. Dette er dermed et prosjekt som vil ha undervisning og treningsøkter mandag til fredag begge ukene, i tillegg til at deltakerne vil bli kontaktet av turleder etter hjemkomst for en oppfølgende samtale. Turen vil modelleres etter behandlingsreiser til utlandet, som vil si at det blir en helhetlig tilnærming til behandling av sykdommen. Dette prosjektet retter seg til de som er 65 år og eldre.

Kontakt

Det er bare å ta kontakt med Thea Kristine Lande i Psoriasis- og eksemforbundet på thea.lande@pefnorge.no eller Per Egil Hvam i Helsereiser på per.hvam@travelnet.no om du har spørsmål om turen!

Dersom tidspunktet for seniorturen ikke passer for deg, eller du faller utenfor målgruppen, anbefaler vi deg å melde deg på turen som Reiseutvalget arrangerer 19. oktober-2. november. Mer informasjon om begge turene finner du på
hudportalen.no.