Nytt fra forbundet
2/2022

Gratis digital gruppetrim

Det er fortsatt mulig å bli med på gratis drop-in trim tilpasset voksne med ulike funksjonsnivåer.

Tekst:
Sanna Grydeland

Prosjektleder i Psoriasis- og eksemforbundet

I juni kan du som er medlem i Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) delta på den digitale gruppetrimmen hver torsdag kl. 17.00-18.00 på den digitale plattformen Zoom. Gruppetimen inkluderer tilpasset styrketrening, smilepuls og balanse og er rettet mot voksne medlemmer fra 18 år. Det eneste utstyret du trenger er en god, stabil stol, en treningsmatte eller et tykt pledd og gode sko. Jeg, Sanna Grydeland, er instruktør, og jeg vil alltid sørge for at treningen er trygg, effektiv og enkelt å tilpasse ditt nivå.

Det er ingen krav til påmelding, det er bare å trykke seg inn på Zoom­linken https://us02web.zoom.us/j/8238325648

Under treningstimene bestemmer du helt selv om du vil delta på hele timen eller bare på en sekvens og hvor lange pauser du vil ha. Du vil også få muligheten til å møte andre likesinnede på trimmen, men du trenger ikke å delta i samtalen hvis du ikke vil det.

Individuell rådgiving

Før og etter treningen vil jeg være tilgjengelig på Zoom og på epost for å besvare dine spørsmål og gi råd om trening og fysisk aktivitet. Og du kan også be om å få satt opp enkle treningsplaner eller få råd og tips om trening og fysisk aktivitet.

Er du interessert? Da kan du gå inn på samme Zoom-link eller sende en epost til sanna.grydeland@pefnorge.no Rådgivningen er hver torsdag i mai og juni kl. 16.00-17.00 og kl. 18.00-19.00 – med andre ord før og etter drop-in trimmen fra kl. 17.00-18.00. Siste mulighet til rådgivning og gruppetrim er torsdag 30. juni.

Om meg

Jeg er ansatt som prosjektleder i PEF. Jeg har blant annet vært instruktør i Artritt-trimmen i seks måneder. Jeg har en utdanning fra Norges idrettshøgskole innen idrettsmedisin, som enkelt forklart betyr at jeg har god kunnskap om trening, helse og tilpassing av trening og fysisk aktivitet til ulike målgrupper.

Hvis du ikke er PEF medlem, men har lyst til å bli med på gruppetrimmen, kan du sende en epost til post@pefnorge.no