PEF ung
2/2022

Hei på deg, vårt flotte medlem!

Anette Nærby

Leder i PEF-Ung

Vi kan vel starte med å skryte litt av den fantastiske våren vi har hatt til nå, iallfall på Østlandet. Solen begynner virkelig å melde sin ankomst, og varmen fra sola gjør under med kropp og sinn – iallfall for meg. Tenk at det snart er en ny sommer, og en sommer jeg tror mange gleder seg til. Første sommeren på to år hvor vi kan reise rundt, treffe venner, familie og bekjente igjen. Det skal bli godt.

Tidligere i vår har flere av medlemmene våre vært med på et kunstprosjekt, og bildene ble helt utrolig fine. Hud er fint! Det vil komme utstillinger rundt i landet i løpet av høsten / vinteren, så følg med om vi plutselig stiller ut utstillingen et sted i nærheten av deg!

Det som også skal bli godt er at det snart er tid for en ny sommerleir, og i år går turen til Kongeparken i Stavanger. Påmeldingen er åpnet, og det er bare å melde seg på. Men vær rask, det begynner allerede å fylle seg opp.

Til høsten og ut mot vinteren skal vi arrangere et gamingprosjekt for gutta. Dette er noe helt nytt som vi er veldig spente på og gleder oss masse til å gjennomføre. Dette prosjektet har vi planlagt i over ett år, og jeg vet at Bjørn Erik Strand i ungdomsstyret gleder seg veldig til å være med. Så meld deg på J

Helt til slutt vil jeg også nevne at vi skal ha vår årlige ungdomskonferanse i slutten av oktober med landsmøte der nytt styre skal velges. Dette blir spennende, og det er også noe vi gleder oss veldig til. Følg med for påmelding.

Jeg ønsker deg og dine en riktig god sommer. Ta vare på kroppen din, og utnytt alt det du kan av sol og varme.

Stor klem fra
Anette Nærby
Leder i PEF-Ung