PEF rundt
4/2023
Østlandskonferansen

– Faglig påfyll i Oslo

PEF Oslo arrangerte Østlandskonferansen 22.-24. september på Thon Hotel Linne i Groruddalen.

Tekst:
Kristin Windahl

PEF Oslo

Gry Lunde (t.v.) fra ADHD Norge og Trude Bjørnsund fra ADHD Norge og PEF Oslo fortalte om organisasjonen ADHD Norge.

Vi var til sammen 18 deltagere på Østlandskonferansen. Vi startet på fredagen med tips, råd og opplæring av Studieforbundet Funkis med Sølvi Lund-Vang fra ADHD Oslo og som ansatt i Funkis.

Vi avsluttet fredagen med middag og hyggelig samvær. Lørdagen startet med informasjon med generalsekretær Gry Lunde fra ADHD Norge, som er en organisasjon i vekst. Deretter hadde vi besøk av foredragsholder Nils Apeland som tok oss igjennom omdømmebygging, posisjonering og kommunikasjon. Det var et lærerikt og engasjerende tema og en svært dyktig foredragsholder.

Etter lunsj var Eldrid Oftestad og Maren Awici-Rasmussen fra administrasjonen i Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) til stede og ga oss innføring, råd og tips om digitale løsninger og praktisering rundt søknader til Stiftelsen Dam. Det var en engasjert og lærevillig gjeng som jobbet iherdig. Etter middag var det tid for sosial samling.

Maren Awici-Rasmussen (t.v.) fra administrasjonen i PEF holdt en innføring i å skrive søknader til Stiftelsen Dam. Her står hun sammen med Jeanette Strand, leder i PEF Oslo.

Søndag ble brukt til praktisering av søknader, der alle kom godt i gang med prøvesøknader. Etter lunsj var det tid for avreise for en gjeng som hadde fått faglig påfyll, samt råd og tips med seg i bagasjen.