PEF rundt
4/2023
Midt-Norge-konferansen

– Innholdsrikt i Trondhem

PEF Trøndelag arrangerte landsdelskonferanse for Midt-Norge helgen 15.-17. september.

Tekst:
Anne Katrine Bornstedt Nyborg

PEF Levanger og omegn

Midt-Norge-konferansen ble en innholdsrik helg med faglig påfyll og spennende foredragsholdere.

Det var en innholdsrik helg med faglig påfyll og spennende foredragsholdere. Fredagen startet med Hans Olav Løkken sitt foredrag «Hvor mye kan et menneske tåle?». Det var et veldig bra og sterkt foredrag om helsevesenet og opplevelser av det. Så avsluttet vi dagen med en koselig middag sammen.

Kosthold og trim

Lørdagen var alle klare og spente for en ny og innholdsrik dag. Vi var så heldige å få besøk av rådgiverne Sanna Grydeland og Thea Kristine Lande fra Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) sentralt som snakket om kosthold og trim. Dette var veldig interessant, og jeg tror mange synes det var veldig lærerikt. Jeg anbefaler andre å bruke dem til å holde foredrag. Helsefaglig rådgiver Katrine Eikeland i PEF fortalte om behandlingsmåter og biologisk behandling, noe som var veldig lærerikt for alle.

Så holdt Turid Grav Indergaard og Karin Fevaag Larsen foredrag, og dette var veldig bra. Etter det var det byvandring for de som ønsket dette, veldig interessant og godt å nyte Trondheim og lære historien som er rundt i gatene.

Hyggelig å dele erfaringer

Dagen ble avsluttet med en veldig koselig middag og sosialt samvær sammen, veldig hyggelig å treffes, snakke og dele erfaringer med hverandre. Søndag hadde Stig Marius Betten Åsgård fra PEF Nordmøre og Kristine Midtsæter fra PEF Romsdal et foredrag om hidradenitis suppurativa (HS). Det var veldig lærerikt og nødvendig informasjon om HS. Forbundsleder Tord Johansen var sammen med oss hele helgen, og det var veldig hyggelig.

Vi vil rette en takk til alle foredragsholdere og samarbeidspartnere som bidro med produkter, så vi kunne gi en så fin goodiebag til alle som deltok. Vi vil også rette en takk til hver og en som er med og jobber for PEF, for å synliggjøre og informere om forbundet. Alle sammen gjør en unik jobb.