PEF Rundt
1/2023

Medlemstur til Savalen

PEF Møre og Romsdal arrangerte medlemstur på Savalen Fjellhotell og Spa 28.–30. oktober 2022 i forbindelse med Verdens psoriasisdag.

Tekst:
Stig Marius B. Åsgård

PEF Møre og Romsdal

PEF Møre og Romsdal markerte Verdens psoriasisdag med medlemstur til Savalen.

Vi hadde infostand i resepsjonen og informasjonsmøte 29. oktober på Verdens psoriasisdag i fjor, hvor medlemmene fikk informasjon om rettigheter, fordeler med medlemskapet, samt gjennomgang av nettsiden hudportalen.no.

Alle deltakerne var med i vår lille konkurranse om unike premier som jubileums t-skjorter. Turen var vellykket og vi fikk samlet gamle og nye medlemmer på en fantastisk plass, med klorfritt basseng og flott turlandskap.

På lørdagen var det åpning av julehuset og julebord på Savalen på Tynset i Innlandet. PEF Møre og Romsdal planlegger å gjøre dette til en årlig tur en av helgene rundt Verdens psoriasisdag, da tilbakemeldingene har vært såpass gode. Til og med de yngste deltakerne synes dette var en fantastisk flott tur som passet godt for alle aldre.

Som en ekstra bonus ble turen kjørt av vår egen Per Ottar Østrem fra PEF Sunnmøre, som kjører for Turistbussen Ålesund. Vi kan anbefale sterkt å kontakte dem for å organisere medlemsturer. Fylkeslaget var også heldig som hadde med en egen bingovertekspert, Solgunn Larsen, som sørget for at det ble en spennende busstur med bingo, quiz og mange flotte premier.