PEF Ung
1/2023

Gled deg til mer kroppskunst!

Kroppskunst-prosjektet til PEF-ung fortsetter i år.

Tekst:
Thea Kristine Lande

Rådgiver i Psoriasis- og eksemforbundet

Som dere kunne lese om i forrige utgave av Hud og Helse (nr. 4 – 2022), jobbet vi mye med et kroppskunst-­prosjekt i 2022. Vi hadde utstilling i Halden, i Asker og i Drammen. Vi ble også invitert til å stille ut bildene på et arrangement Unge funksjonshemmede hadde på Vega Scene i Oslo i desember.

Heldigvis har vi fått muligheten til å fortsette med prosjektet i 2023, og vi har lagt noen planer for i år. 23. mars planlegger vi å ha åpning av utstillingen på Imageakademiet. Det var på Imageakademiet deltakerne i prosjektet ble malt av makeupartist Linda Røhmen. Denne utstillingen vil vi gjøre sammen med Imageakademiet, noe som betyr at akademiet også vil stille ut egen kunst. Vi har også planer om et live-show på kvelden.

PEF-ung fortsetter å stille ut bildene fra kroppskunstprosjektet i år.

Foto: Tøri Gjendal

Bildene skal også stilles ut på ­Vestlandskonferansen i Bergen i april og på Spillhuset i Bergen med planlagt åpning torsdag 27. april. PEF Trøndelag skal ha Landsdelskonferanse i Trondheim 15.–17. september på Radisson Blu Royal Garden, og da skal bildene også stilles ut. Vi håper også å få til en utstilling på Grottebadet i Harstad i løpet av året.

Mer informasjon om alt dette kommer så fort vi har planlagt mer. Vi håper at vi ser deg på en av utstillingene i år! Takk til Stiftelsen Dam som gjør dette mulig.