PEF Rundt
1/2023

Jubileumstur med PEF Oslo

PEF Oslo feiret i høst sitt 60-årsjubileum med tur til Gran Canaria.

Tekst:
Jeanette Strand

PEF Oslo

PEF Oslo feiret 60-årsjubileet sitt med tur til Gran Canaria.

Den 31. oktober til 14. november i fjor reiste PEF Oslo på jubileumstur med Helsereiser til Casa Don Johan, Playa de Mogan på Gran Canaria da vi feiret vårt 60-årsjubileum. Vi var ti personer som var med på turen.

Hver morgen i ukedagene hadde vi bassengtrening. Det var alltid ivrige deltakere med på treningen. Særlig gøy var det med to spreke 80-åringer som alltid var i bassenget og klare til litt gym. Noen valgte å gå turer i området.

Dagene ble brukt til aktiv soling og bading i sjøen ut fra hvert enkeltes behov. Vi hadde felles grillkveld, ostekveld og to quizkvelder. Vi reiste også litt rundt til flere strender, og en ettermiddag dro vi alle til Pio Pio og koste oss.

Noen ivrige deltakere dro på dans i Puerto Rico, mens andre valgte å kose seg på anlegget til Don Johan. Det ble kjøpt inn puslespill med 1 000 brikker, noen ivrige fikk gjort det ferdig før hjemreisen. En kveld var alle med til Puerto Rico etter anbefaling fra ivrige 80-åringer. Her hadde vi mye morsom pardans i tillegg til hygge og masse glede.

Siden dette var en jubileumstur, var det hyggelig å kunne sponse deltakerne litt. Vi vil også rette en stor takk til Perrigo Norge og Pierre Fabré for solkremer, after sun-kremer og strandbagger til deltakerne.

Stor takk til dere fine PEF-medlemmer om var med å gjøre dette til en flott, fin og minnerik tur for oss alle sammen.