PEF ung
1/2022

Hei på deg!

Anette Nærby

Leder i PEF-Ung

Tenk at vi er i 2022. Jeg har en god følelse på at dette kommer til å bli et helt fantastisk år. Det begynner å bli lysere ute og det blir mer og mer vår i lufta. Jeg håper at 2022 har vært snille mot dere til nå.

I året 2022 skal vi få til masse gøy sammen. Vi har hatt vårt første styremøte, og gjett om det var godt å se hverandre igjen. Ingenting er som styremøter der man kan møte mennesker med samme lidenskap, erfaringer og kunnskap. Det er så mye fint og gøy vi skal finne på sammen dette året, så det er bare å glede seg. Styremøtet ble delt opp, sånn at vi hadde en del med styremøte, og en del med likepersonsskurs i forbindelse med at vi kan en chatte med dere. Dette er et tilbud som vi har i PEF og PEF-ung for de som trenger noen å prate med, eller har noen spørsmål.

I slutten av mars var vi i gang med kroppskunstprosjekt vårt. Her ble det maling av kropper, hvor psoriasisen og utslett blir satt i fokus, også blir man malt rundt på kroppen i et tema man føler «passer». Dette blir veldig spennende og nytt, og bildene skal bli stilt ut etter hvert. Så det gleder vi oss til.

Jeg vil også nevne at årets sommerleir blir til Kongeparken utenfor Stavanger 24-26. juni, så hold av datoen! De siste årene har det vært venteliste på sommerleirene våre, og det er en helg som vi alle synes er så viktig for kropp og sjel. Påmelding kommer nærmere sommeren.

Til slutt ønsker jeg dere en fin vår. Ta vare på hverandre, og gjør det beste ut av dagene. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på. Det setter vi veldig pris på. Husk også å like oss på Instagram: pefung.

Stor klem fra
Anette Nærby
Leder i PEF-Ung