PEF rundt
1/2022

Treff med julebukett

Psoriasis- og eksemforbundet Fredrikstad avholdt sitt julemøte i Sanitetshuset den 2. desember med 25 personer til stede.

Tekst:
Unni Skatdalen

PEF Fredrikstad

På julemøtet til PEF Fredrikstad var det julebukett, bevertning, utlodning og sang på programmet

Vår mangeårige leder, Leif Jørgensen, ønsket alle velkommen og refererte til foreningssaker i året som har gått, som blant annet tur til Roseslottet og åpent møte på Holmen. Fra dette møtet nevnte han spesielt innlegget til brukerombudet i Fredrikstad kommune, som kan kontaktes ved behov og som kan være til stor hjelp.

Scenen ble så overlatt til Line, som driver Floriss-forretningen på Hassingen. Hun satte sammen to flotte julegrupper og en nydelig julebukett med roser og nelliker. Rosene i forretningen kommer fra Kenya og har holdbarhetsgaranti på sju dager. Dette ble gjort i en fei – fagfolk får det til å se så enkelt ut!

I løpet av de to siste årene er tre tidligere aktive medlemmer gått bort, og de ble minnet med ett minutts stillhet: Øystein Bakken, Per Martinsen og Yngvar Jamissen. Et par juleviser ble sunget, og så var det tid for snitter og kaker, som smakte deilig!

Tradisjonen tro ble det loddet ut blomster og gaver fra medlemmene samt dekorasjonene som Line hadde laget. Som vanlig hadde vi et veldig hyggelig møte, som ble avsluttet med at vi sang «Deilig er jorden», før Leif ønsket oss vel hjem og en god jul til alle!

På årsmøtet til PEF Larvik og Sandefjord ble Svein Kvalevåg takket av etter 38 år av leder Arnhild Andersen.