Forbundslederen
1/2022

Pasientdrift med koronaspøkelset hengende over seg

Tord Johansen

Stolt forbundsleder i Psoriasis- og eksemforbundet

Tord Johansen

Så skal siste leder skrives fra det sittende sentralstyret. Først må jeg takke for utvist forståelse fra sentralstyremedlemmene om automatisk forlengelse av valgperioden med et halvt år fordi landsmøtet måtte utsettes på grunn av koronapandemien. Jeg vil også takke for et oppegående og forberedt sentralstyre der medlemmene kommer i første rekke.

Sentralstyret har avviklet de aller fleste møter i perioden over nettet, uten noen problemer av teknisk art.

I min sykdomsperiode i 2021 sto nestleder Hilde Mellum last og brast, og hun forsvarte og dirigerte troppene på en helt utmerket måte. Tusen takk igjen, Hilde.

En omlegging av inntektsform og over til mer prosjektbasert arbeid, fører til flere ansatte. Prosjektene blir søkt på og gjennomført, og mange av prosjektene gjennomføres av administrasjonen. Omlegging av både økonomi og medlemssystemer jobbes det videre med.

Jeg følerog registrerer på mange måter at Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) har kommet seg et stykke videre. Administrasjonen har flyttet til nytt kontor og optimismen rår – en optimisme som skulle ha ført til en større medlemsøkning. Med flere nye medlemstilbud, bedre synlighet og god aktivitet i både PEF hos PEF-ung ser i alle fall utsiktene lyse ut.

Det går mot jubileum og landsmøte på Gardermoen. Når landsmøtet etter hvert er over, mens viruset nesten er borte, går vi mot en mer normal hverdag. Sakte men sikkert kommer vår og sommer nærmere – ei årstid som alle vi med plaget hud, og ikke minst plagsomme ledd, ser fram til.

Jeg ber dere om å søke på behandlingsturer. I skrivende stund ser det ut som at turoppstarten blir i mars eller april.

Jeg vil ønske lokal- og fylkeslag lykke til med utsatte årsmøter.

Med dette ønskes et godt jubileum, og et flott landsmøte med mange gode og fruktbare diskusjoner. Vi sees!

Her finner du oversikt over lokal- og fylkeslag i Psoriasis- og eksemforbundet.

Her finner du oversikt over likepersoner i Psoriasis- og eksemforbundet.