PEF rundt
1/2022

Bowling med PEF Romsdal

I 2019 hadde PEF Romsdal søkt og fått innvilget midler fra Sparebank1s «Sofakampen», hvor målet var aktiviteter som fikk folk opp av sofaen for å være aktiv.

Tekst og foto:
Kristine Midtsæter

Leder i PEF Romsdal

På grunn av covid-19 ble aktivitetsdagen utsatt, men 20. november i fjor fikk vi endelig gjennomført det. Da ble det sendt ut invitasjon til alle medlemmer i PEF Romsdal til en morsom dag med bowling i Molde, og det var helt gratis!

Vi oppfordret alle til å ta med seg sine venner, naboer og andre bekjente. Vi rigget oss til med roll-ups og lagde en egen PEF-sone i bowlinghallen. Over 20 personer deltok, og aldersspennet var stort. Dette var gøy for barn, unge, voksne og eldre! Det ble servert pizza og drikke, og tilbakemeldingene fra deltakerne var utelukkende positive.

Vi i styret synes også dette var veldig gøy. Etter arrangementet fant vi ut at vi bare hadde brukt halvparten av midlene. Vi sendte rapport til Sparebank1 og spurte om å få utbetalt hele beløpet, da vi gjerne ville arrangere en bowlingkveld til. Vi fikk innvilget dette, og vi kommer til å arrangere en ny bowlingkveld i 2022. Det gleder vi oss stort til!