Nytt fra forbundet
2/2023

Dam-midler til lokalforeninger

Gratulerer til PEF Drammen og omegn, PEF Troms og PEF Telemark som har fått midler fra Stiftelsen Dam til sine prosjekter.

PEF Drammen og omegn og PEF Troms skal begge invitere til hudskole/opplæringshelg for alle med psoriasis, atopisk eksem, kronisk urtikaria (elveblest), hidradenitis suppurativa (HS) og psoriasisartritt. Felles for begge prosjektene er at de vil gi kunnskap om diagnosene, rettigheter og mestringsstrategier for å leve med sin kroniske sykdom. Men ikke minst er det sosiale viktig disse helgene, og det er satt av god tid til erfaringsutveksling og gode samtaler. PEF Telemark har fått innvilget midler til å gjennomføre et åpent medlemsmøte med besøk av en fotterapeut.

Har du et prosjekt du ønsker å få gjennomført? Ikke nøl med å ta kontakt med rådgiver Thea på thea.lande@pefnorge.no, så hjelper hun til med søknaden (les: skriver den for dere!). Vi ønsker lykke til med prosjektene som er blitt innvilget og krysser fingrene for at enda flere søknader blir innvilget i tiden fremover.